Over ons

In 1966 startte dit bedrijf als een éénmanszaak, met glazenwassen als hoofdactiviteit. Het duurde niet lang vooraleer de zaak uit de grond schoot en vervolgens één van de grootste glazenwasserijen in het Antwerpse werd. De economie floreerde, en meer en meer firma's kwamen vragen "of jullie ook onze burelen zouden kunnen komen schoonmaken”? In 1970 werd onze firma dan ook een algemeen schoonmaakbedrijf. Dertig jaar later, in 2001, werd de zaak overgegeven van vader op dochter.

 

Vandaag de dag beslaan onze activiteiten o.a. de volgende platformen: klassieke schoonmaak, opkuis na verbouwingswerken, eerste reiniging van nieuwbouw, filmen van vloeren, onderhoud van parkings, tapijtreiniging, wassen van ramen, koepels, alucobondplaten, reinigen van aluminium, pvc en houten omlijstingen, en dit zowel voor hoogbouw, burelen, fabrieken als particulieren.

 

Onze firma bouwt verder op 2 belangrijke pijlers.

1. Eersteklas service

2. Veiligheid

De kwaliteit blijft bij ons van een constant hoog niveau, omdat we onze medewerkers voortdurend motiveren, extra opleidingen aanbieden en bijsturen.

 

Onze leuze: "1 tevreden klant is er 2 waard".

Vorig jaar werd ons het attest VCA* gehonoreerd door AIB Vincotte (zie certificaten). Sinds 1970 maken wij deel uit van de algemene Belgische Schoonmaakunie.

VCA* gecertificeerd

Dit certificaat staat voor een hoge standaard op het vlak van veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. De basisgedachte is dat de houder van het certificaat zijn klanten betrouwbare diensten kan aanbieden en deze 'veilig' kan en zal uitvoeren. Door het behalen van het certificaat voldoet ons bedrijf aan deze minimumeisen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu.